ÉRTESÍTÉS A 2023. ÉVI TISZTÁBB ZENTÁÉRT AKCIÓRÓL ÉS RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

ÉRTESÍTÉS A 2023. ÉVI TISZTÁBB ZENTÁÉRT AKCIÓRÓL ÉS RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

A zentai Községi Közigazgatási Hivatal építésügyi és kommunális tevékenységi osztályának Felügyelőségi alosztálya kilencedik alkalommal szervezi meg A TISZTÁBB ZENTÁÉRT akciót, takarítást Zenta község területén.

A 2023. évi TISZTÁBB ZENTÁÉRT akció keretein belül 2023. április 22-én, szombaton 8,00 órai kezdettel nagytakarítási munkaakciót szervezünk Zenta község területén. A gyülekező a zentai városháza előtt lesz, a szökőkútnál.

A 2023. évi TISZTÁBB ZENTÁÉRT akció célja a hulladék összegyűjtése és szétválogatása Zenta község területén. Felhívjuk az állami szerveket, közvállalatokat, intézményeket – különösen az oktatási intézményeket, szervezeteket, egyesületeket és a polgárokat, hogy támogassák részvételükkel az akciót.

Elsőbbséget élvező helyszínek a Népkert, a Tisza-part, a Vasút utca , a Tornyosi út, az Ipari út, a buszállomás és vasútállomás környéke, kirándulóhelyek és más helyszínek, melyek karbantartására nem elegendőek az illetékes kommunális vállalat kapacitásai.

Az akcióra jelentkezni a 024/655-481-es telefonszámon, a klivia@zenta-senta.co.rs e-mail címen, vagy személyesen a Zentai Községi Közigazgatási Hivatal illetékes környezetvédelmi szervénél, a 17. számú irodában lehet. Kapcsolattartó személy és vezető koordinátor: Lőrinc Király Lívia – környezetvédelmi szakmunkatárs.

Fentiek alapján kérjük Önöket, hogy lehetőségeikkel összhangban vegyenek részt az akcióban.

A földet nem a nagyszüleinktől örököltük, hanem az unokáinktól kaptuk kölcsön.