Megújult a Községi Közigazgatási Hivatal ügyfélfogadó irodája

Ünnepélyes keretek között adták át ma délelőtt Zentán a Községi Közigazgatási Hivatal felújított ügyfélfogadó irodáját, ahol ezentúl az eddiginél jóval szebb környezetben és gyorsabb ügyintézéssel várják majd a lakosságot.


– A mai napon hivatalosan is megkezdte működését az új ügyfélfogadó iroda, amellyel már évek óta problémák voltak, ugyanis a bejárati résznél sem a fűtés, sem a hűtés nem volt megoldva, aminek következtében a polgárok részéről felmerült annak az igénye, hogy ügyfélbarátabb fogadóirodát alakítsunk ki számukra. Ez most megtörtént, és az új irodában már a fűtés és a hűtés is meg van oldva, aminek köszönhetően ezentúl valóban korszerű és ügyfélbarát ügyfélfogadás zajlik majd. A beruházás körülbelül hétmillió dinárba került, amit teljes egészében az önkormányzat pénzelt. Bízunk benne, hogy ez is egy lépés a Városháza felújítása felé, hiszen nemcsak külsőleg kell felújítanunk, hanem belsőleg is, aminek az első lépése éppen annak a résznek a korszerűsítése volt, amit a polgárok a leggyakrabban vesznek igénybe – hangsúlyozta az átadást követően Ceglédi Rudolf, Zenta község polgármestere.

– Nagy örömünkre szolgál az új iroda megnyitása, hiszen ezentúl sokkal közvetlenebbül tudunk foglalkozni az ügyfelekkel, ami nemcsak a Zenta községbeli polgárok, hanem a környező községek polgárai számára is fontos előrelépést jelent, hiszen nagyon sokan születtek itt, Zentán, ami miatt nagyon sokan jönnek ide az anyakönyvi kivonatunkért, ugyanakkor az adó-, a kataszteri és az egyéb ügyekkel kapcsolatos ügyintézés során is sokan keresnek fel bennünket. A szolgáltatásaink rövidesen pénzbefizetési lehetőséggel is bővülnek, ami jelentős mértékben megkönnyíti majd az ügyintézést, és lerövidíti annak időtartamát is – magyarázta Kovács Birkás Éva, az ügyfélfogadó iroda koordinátora, aki elmondta, az iroda szolgáltatásait naponta átlagosan 50-60 személy veszi igénybe, de előfordul olyan nap is, amikor akár 130-nál is több sorszámot adnak ki a polgárok számára.

H. A.

Vajdaság Ma, 2016. április 4. 

HERÉDI Krisztián fotói