ZENTA LEGJOBB SPORTOLÓI – 2019 - Birkózók és kajakozók

Zentán idén is karácsony és szilveszter között hirdették ki a város legjobb sportolóit, ezúttal természetesen a 2019-es esztendőre vonatkozóan. A lassan mögöttünk hagyott évben sem volt különös meglepetés, hiszen ezúttal is a birkózók és a kajakosok vitték a prímet, a nem olimpiai sportágak terén pedig a kick-box aratott.


A legjobban mindenképpen a focisták jártak, hiszen azzal, hogy a Zenta korosztályos csapata megnyerte a nyolccsapatos Zenta–Ada–Magyarkanizsa községi ligát, a lista élére repítette a klubot.

Zenta legjobbjai, olimpiai sportágak, fiatalabb pionírok: Kelemen Panna (kajak), Pék Zalán (birkózás). Pionírok: Világos Adriana (atlétika), Vámos Antal (birkózás). Kadétok: Gyalus Luca (birkózás), Vuković Mario (birkózás). Ifik: Nagy Mélykúti Elizabetta (kajak), Katona Ádám (birkózás). Fiatal felnőttek: Barta Éva (kajak), Marko Subotić (kajak). Felnőttek: Fenyvesi Abigél (kajak), Almási Bence (birkózás). 

Nem olimpiai sportágak, pionírok: Sarnyai Dominik (kick-box). Kadétok: Blaskó Zsanett (kick-box), Sarnyai Dániel (kick-box). Felnőttek: Kéri Valentina (kick-box).

A legjobb klub: budoklub. A legjobb kis létszámú csapat: kajak K-4, felnőttek. A legjobb csapat: Zenta Labdarúgóklub. A legjobb edző: Báló Petar (birkózás). Különdíjak: Szabó Szebasztián (úszás), Nemes Viktor (birkózás), Nemes Máté (birkózás), dr. Surján Gusztáv (munkássport), Bálint Attila (munkássport), Burány Mária Terézia (munkássport), zentai atlétikai bírók.

Magyar Szó

2019. december 28.