Nemes Viktort köszöntötték Zentán

Szülővárosában, Zentán fogadták Nemes Viktor birkózót, aki ezüstéremmel tért haza az oroszországi Európa-bajnokágról. A sportoló hálás a szurkolóinak, akiknek további érmeket ígért.

Autogram osztogatással és hosszú perceken át tartó közös fényképezkedéssel kezdődött Nemes Viktor köszöntése Zenta központjában. Az oroszországi Európa-bajnokságról ezüstéremmel a nyakában hazatérő birkózóra sokan példaképként tekintenek.


Tót Ugyonka Alex, birkózó: „A dresszemet Nemes Viktor írta alá. Már négy éve birkózom, és ő a példaképem.”

Tornai Lázár, birkózó„Ezt az aláírást Nemes Viktortól kaptam. Négy éve birkózok, és nagyon szeretem.”

Nemes Viktor nagyon boldog, hogy újabb éremmel tért haza Zentára. Mint mondja, sokan felismerik az utcán.

Nemes Viktor, világbajnok birkózó, Zenta: „Nagyon sok emberrel találkoztam a városban, és nagyon sokan gratuláltak. Nagyon jó érzés hazajönni, mindenhol felismernek. Itt pedig sok gyereket látni, és látom rajtuk, hogy ők is azt szeretnék, hogy egy ilyen eredményt elérjenek. Nekik azt tudom mondani, hogy folytassák, amit csinálnak. Az mindegy, hogy mit sportolnak. Csinálni kell, és akkor meglesz az eredménye.”

Lehetőségeihez mérten Zenta az elmúlt években is nagyban segítette a város sportklubjainak működését. A fejlesztések a jövőben sem maradnak el - mondta Czeglédi Rudolf polgármester.

Czeglédi Rudolf, polgármester, Zenta: „Most fog megindulni a labdarúgópályának a felújítása. Bízunk benne, hogy jövőre megindul az úszómedence felújítása is, hiszen a tervdokumentáció megvan. Zentán az a sportág is népszerű, és jó eredményeket ad.”

A városközpontban megtartott fogadáson Nemes Viktor köszönetet mondott szurkolóinak és azt ígérte, hogy a jövőben is megpróbál minél szebb eredményekkel hazatérni Zentára.

Pannon RTV

2018. május 11.

Herédi Krisztián felvételei