TÁJÉKOZTATÁS

TÁJÉKOZTATÁS

A Közlekedésbiztonsági Ügynökség projektumot indított a mikromobilitású járművek néven. A mikromobilitású járművek lehetőséget kínálnak a gyors, tiszta és olcsó utazáshoz, ami csökkentheti az utcahálózat és a menetrend szerinti tömegközlekedés terhelését, valamint lehetővé tenné a használók fizikai távolságtartását, ami mindenképpen nagy előnyt jelent pillanatnyilag, amikor az egyik legnagyobb globális kihívással – a COVID 19 vírus világjárvánnyal szembesülünk.

A közeljövőben várható a különféle járművek intenzív kifejlesztése és nagyobb alkalmazása, mint amilyenek: az elektromos kerékpárok, elektromos robogók, segway, háromkerekű elektromos robogók stb. Ezeket a járműveket egyszerű használni, ökológiailag elfogadhatóak, bizonyos helyzetekben gyorsabbak a hagyományos tömegközlekedéstől és a használóiknak lehetővé teszik a gyors és olcsó szállítást, valamint a közlekedés teljes autonómiáját. Tanúi vagyunk ezen járművek egyre gyakoribb mindennapos használatának.

A projektum keretében kidolgoztak egy körkérdést, amely ezen mikromobilitású járművek végső használóinak szántak, hogy tőlük kapjanak választ az álláspontjukról ezen mikromobilitású járművek használatáról.

Kérjük töltsék ki a körkérdést a következő linken:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezdxnfIhSLwtrI2bWA4e4OE_4AtCe8MsAMZZb8coYvf2n0LQ/viewform

A körkérdés kitöltésének határideje 7 nap.

Köszönjük!