NAGYCSALÁDOS KEDVEZMÉNYKÁRTYA

 Zenta Község Képviselő-testülete a 2015. december 30-án tartott ülésén meghozta a nagycsaládos kedvezménykártyáról szóló rendeletet.

A rendelettel a Képviselő-testület a gyermekvállalás és a három- vagy többgyermekes családok alapvető szükségletei kielégítése feltételeinek javítása érdekében megállapítja a nagycsaládos kedvezménykártyát (a továbbiakban: kedvezménykártya) Zenta község területén.

A kedvezménykártya birtokosai érvényesíthetik a nagycsaládos kedvezménykártya elfogadó-hálózathoz csatlakozott vállalkozók és szervezetek által jóváhagyott árengedményeket, melyek listája ezen az oldalon található.

A kedvezménykártyára való jogosultságot a szülők/nevelőszülők és gyermekek érvényesítik, amennyiven három- vagy többgyermekes közös családi háztartásban élnek, 2015. január 1-jétől minden családtag Zenta község területén rendelkezik lakóhellyel és valamennyi iskoláskorú gyermek rendszeresen látogatja az oktatást.

A nagycsalűdos kedvezménykártyából származó jogosultságokat a gyermekek 19. életévük betöltéséig, a szülők/nevelőszülők pedig a családi háztartás legfiatalabb gyermeke 19. életévének betöltéséig érvényesítik.

A kedvezménykártya megszerzésének folyamata a Zentai Községi Közigazgatási Hivatalhoz benyújtandó kérelem benyújtásával történik.